Turisme de borratxera








- Parlem ara de turisme. Un grup de turistes alemanys ha visitat la ciutat de Girona aquest cap de setmana i han admirat els diversos monuments de la ciutat. A Girona tenim la nostra corresponsal, Marta. Quina impressió s'han endut aquests turistes?.

- Bona nit, Ramon. Efectivament, uns 200 turistes alemanys han visitat aquest cap de setmana la ciutat de Girona. Acompanyats per una guia del Punt de Benvinguda, s'han endinsat pels secrets del Call Jueu, han admirat el Museu del Cinema i han pogut contemplar el perfil de la ciutat des del Passeig de la Muralla. Hem pogut parlar amb alguns d'ells i hem copçat la seva opinió.

- [traduït de l'alemany] Ha estat una experiència fantàstica. La ciutat és extraordinària, però el que més ens ha agradat ha estat la cuina. Ens han agradat molt els preparats de peix blau i els xuixos.

- [traduït de l'alemany] Tenim pensat visitar demà Besalú i els volcans de la Garrotxa. Uns amics nostres ens han parlat molt bé d'aquests dos indrets.

- [traduït de l'alemany] Entrar en el museu dels jueus de Girona és com fer un salt en la història.

- Com veus, Ramon, el balanç dels turistes a la ciutat és molt positiu. Es calcula que aquests turistes, que han arribat a la ciutat amb avió, realitzaran una despesa global de 100.000 euros. Tots ells tenen previst repetir l'experiència i descobrir altres racons amagats del país. Marta Capvespre, TV3, Girona.

Comentaris

Entrades populars